Sofőrszolgálat, sofőrsegély

Sofőrszolgálat Budapest - Női Sofőrszolgálat

Ugye egyetértünk abban, hogy remek dolog egy finom vacsora mellett pár pohár bort, sört inni a barátokkal ;-) ? Na de mi a legrosszabb abban, ha az étterembe, éjszakai bárba autóval mentünk…?
A másnaposság!!
Neeem, vicceltünk! :-D
A legrosszabb az, hogy másnap vissza is kell jutnunk a kocsinkért, még rosszabb, ha ezalatt meghúzták, feltörték, ne is fokozzuk…

Ezért született 16 évvel ezelőtt a Vénusz Női Sofőrszolgálat, ahol Ön és autója garantáltan kényelmesen, gyorsan és balesetmentesen juthat haza. Akik velünk utaznak, már megtapasztalhatták a Vénusz Sofőrszolgálat kedves, diszkrét, gyors és ügyes hölgysofőrjeitől, hogy az éjszakázás, bulizás saját autóval a legegyszerűbb! Ki ne szeretne a megszokott kényelmében menni egy vacsorára vagy a barátokkal való dorbézolásra? És saját autóval is menni haza… De nem ittasan ugye…?! Ennél a pontnál mondják azt sokan, hogy - Jó, de kire bízzam a vezetést?

A Vénusz női sofőrjeire nyugodtan rábízhatja a vezetést, ugyanis nálunk kizárólag balesetmentesen közlekedő sofőrök dolgoznak! Ez egy remek hangulatú, ám szigorúan válogatott csapat, ahol a hibátlan vezetési rutin, diszkréció és profizmus az irányadók.

Árainkon sem kell aggódnia, mert árkalkulátorunkkal pontosan megtervezheti mulatozása költségvetését.Ha rendszeresen utazik sofőrrel, javasoljuk, hogy töltse le ingyenes applikációnkat, s így rendeljen sofőrt, vagy végezzen árkalkulációt a lehető legegyszerűbben. (Android és IOS is elérhető)

Árkedvezményekkel is kedveskedünk Mini, BMW valamint Trimedio kártyával rendelkező ügyfeleink számára. (15%)
Törzsutasaink is 10%-os VIP kedvezménykártyához juthatnak tíz darab velünk töltött utazás után.


PONTOSSÁG, PRECIZITÁS ÉS JÓL SZERVEZETTSÉG A HITVALLÁSUNK!