Cégünkről

Sofőrszolgálat Budapest - Női Sofőrszolgálat

A Vénusz Női sofőrszolgálat

Cégünk 2002 februárjában alakult, s azóta is folyamatosan bővül. Bár minden munkatársunk kedves, csinos, ápolt, mosolygós hölgy, a hangsúly mégis a vezetési gyakorlaton van.

Bizonyára Ön is gyakran hallotta, vagy talán mondta is már, hogy nőt a volánhoz engedni, kész öngyilkosság! Ha szeretne meggyőződni ezen állítás hamisságáról, hívja a Vénusz Női Sofőrszolgálatot!

A Vénusz Sofőrszolgálat hölgy sofőrjeit magabiztos, felelősségteljes vezetési stílus jellemzi. Munkatársaink egytől- egyig nagy autóvezetési tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek, a legnagyobb körültekintéssel és hozzáértéssel bánnak minden autótípussal. Napról- napra növekszik ügyfeleink száma akik barátaiktól, ismerősőktől, kollegáktól hallották a jó hírét a Vénusz Sofőrszolgálatnak.


Sofőrszolgálat már több mint 17 éves múlttal!
A felhőtlen mulatozás támogatója a VÉNUSZ Sofőrszolgálat!

Cégvezető
Veress Ildikó vagyok, a Vénusz Női Sofőrszolgálat tulajdonosa.
Cégemet 2002 februárjában alapítottam, nem titkolt célom az volt, hogy szembeszálljak a nőkkel szemben kialakult negatív sztereotípiákkal és megmutassam: egy nő is lehet profi sofőr és egyben sikeres vállalkozó.

Mindig is szerettem a kihívásokat, a változatosságot, kemény, fáradtságos munkával, szinte megszállottan építgettem a vállalkozást, mindig törekedve arra hogy kifogástalan, minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Három gyermekem van, nagy büszkeségemre nagyobbik lányom és a fiam is több mint 7 évig a Vénusz csapatát erősítették.

 
A kitartó munka az évek során meghozta gyümölcsét, mára a Vénusz Női Sofőrszolgálat megbízható, színvonalas szolgáltatásokat nyújtó vállalkozássá fejlődött, törzsügyfeleink száma napról napra növekszik, számos ügyfelünk a kezdetektől fogva elégedetten veszi igénybe szolgáltatásainkat és ajánlja is tovább ismerőseinek, barátainak.

Egy angol mondás szerint: "Válassz egy hivatást, ami a hobbid, és soha nem kell egy napot sem dolgoznod!" Szerencsés ember vagyok, minden nap örömmel tölt el a munkám, és sok barátra is szert tettem a Vénusz Sofőrszolgálatban aktívan eltöltött másfél évtized alatt.


Bízom benne, hogy Ön is mindig elégedett a Vénusz Női Sofőrszolgálattal és biztonságban érzi magát sofőrjeinkkel a hazafelé vezető úton.

Jó szórakozást és kellemes velünk töltött utakat kívánok!

 

 

Média megjelenés:
Ön dönt, eszik vagy vezet!